Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım,Twitter Kullanma Kılavuzu

Twitter da en önemli olan profil sayfanızı düzenlemektir.Şimdi Profil sayfası düzenlemeyi resimli olarak anlatalım.

Twitter sayfasına girdikten sonra sol kısımdaki araç çubuğunda bir insan vesikalık resmi var ona tıklayalım.

twitter-profil-ayarları-resimli-anlatım


----Sevimli Animasyonlu Twitter Eklentisi

----Twitter Güvenlik ve Gizlilik Ayarları Nasıl Yapılır

----Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al


Alttaki resimde Profil sayfasına girdiğimizde aşağıdaki gibi bir sayfa açılır,Dosya seç sekmesine bastığımızda bir profil resmi seçmemiz istenir,buraya daha önce hazırladığınız bir resim veya logo girebilirsiniz.

İsim;bu sekme site adınız veya kullanmak istediğiniz bir ad olabilir.Burada önemli olan site sahipleri için kayıt olurken kullanılan isimle kayıt olmak.

İnternet sitesi;Bu alana site sahipleri site adreslerini yazıyorlar,sitesi olmayanlar boş bırakabilirler.


Profil sayfasına girdiğimizde aşağıdaki gibi bir sayfa açılır,Dosya seç sekmesine bastığımızda bir profil resmi seçmemiz istenir,buraya daha önce hazırladığınız bir resim veya logo girebilirsiniz.   İsim;bu sekme site adınız veya kullanmak istediğiniz bir ad olabilir.Burada önemli olan site sahipleri için kayıt olurken kullanılan isimle kayıt olmak.   İnternet sitesi;Bu alana site sahipleri site adreslerini yazıyorlar,sitesi olmayanlar boş bırakabilirler.  Kişisel bilgiler;Buraya siteniz le ilgili veya kendinizle twitter ı kullanım amacınızla ilgil bilgiler yazıyorsunuz.160 karakter olarak bu alan profil sayfanızın ilk görünümü olduğu için sayfanız la ilgili açıklayıcı doğru düzgün bilgiler içermelidir.Burdan ayrılmadan ayarlarınızı kaydetmeyi unutmayınız.


Kişisel bilgiler;Buraya siteniz le ilgili veya kendinizle twitter ı kullanım amacınızla ilgil bilgiler yazıyorsunuz.160 karakter olarak bu alan profil sayfanızın ilk görünümü olduğu için sayfanız la ilgili açıklayıcı doğru düzgün bilgiler içermelidir.

Burdan ayrılmadan ayarlarınızı kaydetmeyi unutmayınız. 

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım






Orada yer alan Ayarlar bağlantısına tıklayın ve profilinizi doldurmaya başlayın.Aşağıda resimde ok ile belirtilen yer.

Twitter Profil Sayfası Ayarları,Twitter Follow 

Hesap ayarlarına girildiğinde aşağıdaki gibi bir resim karşınıza çıkar.Bu adımları hızlıca geçe bilirsiniz,bunlar üye olduğunuz zaman verdiğiniz bilgilerdir tabi değiştirmek isterseniz karar sizin.

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım



Hesap ayarları sayfasından sonra Şifre değişikliği ile ilgili sayfa da ise şifre değişikliklerini yapabilirsiniz,Mobil sayfasında ise iPhone, iPad, Android, BlackBerry ve Windows Phone gibi çeşitli cihazlardan da twitterınızda bağlanmanız için seçenekler var tercihe bağlı olarak eklene bilinir zorunlu değildir ama site sahipleri için önemlidir.

Bildirimler kısmında verdiğiniz eposta adresine twitter sayfanızla ilgili nasıl bilgilerin gelmesini istiyorsanız seçim yapıyorsunuz.

Bu kısımlar pek önem arz etmediği için hızlıca geçtik konumuz olan Profil ayarlarına gelmek için.Bizim için önemli olan Profil ve Tasarım sayfalarıdır aşağıdaki resimde işaretlenmiş iki kısım.

Yukarıdaki resimde Ekran yazan yere tıklayarak twitter tasarım ayarları sayfasına gidiyoruz.

Twitter tasarım kısmında;bu kısımda Twitter ekranının arka kısmı resmini değiştirme işlemi yapılır.

Aşağıdaki gibi bir sayfa açılır oradan twitter ın hazır olarak verdiği resimlerden birini istersek seçebiliriz,bu resimler üzerinde renk kodları ile oynayarak istediğimiz renklerde bir arka plan resmi oluşturabiliriz,ama yok kendim bir resim ekleyecem dersen ok ile işaretlediğim yerde tasarladığınız istediğiniz ebatlardaki resimlerden birini yükleyebilirsiniz. 

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım



Son olarak Uygulamalar kısmı da ise twitterın çeşitli sitelerle bağlantı oluşturarak hizmet sağladığı uygulamalardır,twitter araçlarıdır bunlar.

Twitter’da bize sormak istediğiniz konular varsa aşağıdaki Yorum bölümümüze lütfen yazınız. Biz veya Twitter’ı iyi kullanan diğer site ziyaretçilerimiz size Yorum kısmından yanıt vereceklerdir.

Heski resimler

twitter, twitter follow, twitter kullanma kılavuzu, twitter profil ayarları resimli anlatım, twitter profil sayfası ayarları, twitter türkiye, türkçe twitter,twitter, twitter follow, twitter kullanma kılavuzu, twitter profil ayarları resimli anlatım, twitter profil sayfası ayarları, twitter türkiye, türkçe twitter,twitter, twitter follow, twitter kullanma kılavuzu, twitter profil ayarları resimli anlatım, twitter profil sayfası ayarları, twitter türkiye, türkçe twitter,twitter, twitter follow, twitter kullanma kılavuzu, twitter profil ayarları resimli anlatım, twitter profil sayfası ayarları, twitter türkiye, türkçe twitter,


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Adsız
admin
4 Eylül 2014 00:41 ×

ben 20 gündür twitter dayım... adeta bilgi deryasındayım,ve düşüncelerimi paylaşabilmek içinde en güzel okyanusdayım..ancak sorum şu.. bireylere twiit atıyorum fakat onlardan bana cevap gelip gelmediğini bilemiyorum.. direk mesaj için karşı tarafında benitakip etmesi gerektiğini biliyorum...dolayısıyla direk mesajlaşmadan bahsetmiyorum.. karşı tarafın ayarları ile ilgiili bölümlere bakıyorum,hepsi normal görünüyor... yani programı yüklediğimde zaten karşı tarafdan retweet almak için her şey otomatik ayarlı idi...ayarlar bölümünden düzeltmek gereken bir şey mi var??

Reply
avatar
derya
admin
10 Temmuz 2015 02:04 ×

twitter ayarlari cok isime yaradi tesekkur

Reply
avatar