Twitter Direkt Mesaj Nasıl Atılır

Twitter Direkt Mesaj Nasıl Atılır Birinci Yöntem
Twitter direkt mesaj atma özelliği ile mesajımız sadece kendi takipcimize yollayarak iletişime geçeriz.Twitter bu özelliği sayesinde takipçilerimize özel mesaj atmış oluruz.

Twitter'ın en önemli özelliklerinden biri DM=Direk Mesaj.Aşağıda twitter da takip ettiğiniz kişilere nasıl özel mesaj yazacağınızı öğreneceksiniz.

Tweetlerinizi istediğiniz herkese Direkt Mesaj,doğrudan mesaj olarak e-postayla yollayabileceksiniz.

Twitter'da herkes'e DM gönderemezsiniz,gönderdiğiniz mesajlar diğer kullanıcılar tarafından gözükmez ve bilinmez.Dm yani özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin sizi takip etmesi gerekmektedir,sizi takip etmeyen birisine özel mesaj gönderemezsiniz.

Twitter Direkt Mesaj DM Nasıl Atılır

Twitter DM atmak istediğiniz kişinin profiline girin ve veya attığı bir twitte üç nokta olan Daha Fazla sekmesine tıklayınız,açılan yerde "Direkt Mesaj ile Paylaş" seçeneğini tıklayınız.

Twitter Direkt Mesaj Nasıl Atılır



"Direkt Mesaj ile Paylaş" tıkladığında aşağıdaki pencere açılacaktır. 

Twitter Direkt Mesaj Nasıl Atılır




Oraya tweetinizi yazıp "Mesaj gönder"e tıklayın,Direkt Mesaj gönderme işleminiz tamamlanmış olur.

Twitter Direkt Mesaj Nasıl Atılır


Geçerli Twitter limitleri

Twitter hesapları için geçerli teknik limitler şunlardır:

  •  Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 1000 mesaj gönderme limiti vardır.
  •  Tweetler: Günlük 2400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür. Retweetler de Tweet olarak sayılır.
  •  Hesap e-postasındaki değişiklikler: Saatte 4 kez.
  •  Takip etme (günlük): Teknik takip etme limiti günlük 400 hesaptır. Bu hesap limitinin yalnızca teknik bir uygulama olduğunu ve agresif takip davranışlarını önleyen ek kurallar bulunduğunu lütfen unutmayın. 
  •  Takip etme (hesap sayısına göre): Bir hesabın takip ettiği kullanıcı sayısı 5000 limitine ulaştığında, yeni takip etme istekleri hesaba özel orana göre sınırlanır. 
Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »