Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl Yapılır

Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl YapılırTwitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl Yapılır ve Twitter zaman akışı kodunu blogger ekleme yöntemi.

Twitter Profil Ayarları Resimli Anlatım,Twitter Kullanma KılavuzuTwitter da en önemli olan profil sayfanızı düzenlemektir.Şimdi Profil sayfası düzenlemeyi resimli olarak anlatalım.

Twitter sayfasına girdikten sonra hemen üst kısımda gösterilen araç çubuğu üzerinde sağda tekerlek dişli çark sekmesi var ona tıklayalım.

Alttaki resimde kırmızı 1 ile gösterdiğim yere tıklayalım.
Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl Yapılır


Orada yer alan kırmızı 2 ile gösterdiğim Ayarlar bağlantısına tıklayın ve profilinizi doldurmaya başlayın.

Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları

Twitter bileşenler sayfası ile sitenize twitter zaman akışı gedget ekleyebilirsiniz.Bu sayfada yeni oluştur tuşuna basarak bir twitter zaman akışı sayfası oluşturabilirsiniz,oluşturulan bu akış sayfasının kodunu alarak site tasarımına uygun olan bir yere blogger kullanıcıları için Yerleşim/Gedget Ekle/ HTML/JavaScript ekleyebilirler.


Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl Yapılır

Düzenle tuşuna bastıktan sonra aşağıdak gibi bir sayfa açılır buradan kodu alınız.


Twitter Bileşenler Sayfası Ayarları Nasıl Yapılır

Twitter Zaman Akışı Kodu genelde aşağıdaki gibidir.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/seomektebi" data-widget-id="37494328677722785">@seomektebi kullanıcısından Tweetler</a>
<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>

Sarı olarak belirtiğim yerler kendi sayfanızın bilgileridir.

Twitter’da bize sormak istediğiniz konular varsa aşağıdaki Yorum bölümümüze lütfen yazınız. Biz veya Twitter’ı iyi kullanan diğer site ziyaretçilerimiz size Yorum kısmından yanıt vereceklerdir.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »