Twitter Hesabını Askıdan Kurtarma Yöntemi

Twitter Hesabını Askıdan Kurtarma Yöntemi
Twitter gibi büyük sosyal medya sitelerinin kendine uygun olan çeşitli kuralları bulunmaktadır,belirlenen bu kurallar ilk üye olunurken zaten belirtiliyor çoğu zaman site kurallarını kimse okumadan sadece kutucuğa işaret bırakarak üyelik işlemini bitirilir.

Sosyal Medya maalesef sosyal olma anlamından çıkıp her türlü iğrençliklerin yapıldığı siteler haline gelmiş bulunmaktadır,kullanıcı sayısı oldukça yüksek olan Twitter üyelerini sürekli olarak takip altında tutup ve hakkında şikayette bulunulan hesapları askıya almaktadır.

Twitter hesabınızın askıya alınıp alınmadığı nasıl anlaşılır

Hesabınızın askıya alındığından şüphelenirseniz Twitter hesabınıza giriş yapın ve hesabınızın askıya alındığı konusunda sizi bilgilendiren bir komut görürsünüz.

Twitter hesabını askıya almak demek;hesabınıza giriş yapamamaktır,twitter askıya alma işlemini iki şekilde üyesine bildirmektedir,birincisi kısmi askıya alma bu bir ön uyarıdır açılan sayfadan gerekli kutuları doldurarak ve kod doğrulaması yaparak bu askıdan kurtulursunuz.

Twitter kuralları en dikkate alan ve taviz vermeyen sosyal medyadır,ihlal edilmesini istemediği kuralların başında bir günde çok fazla takipçi kazanma,RT çok fazla kullanma,günde en fazla 250 direkt mesajdan fazla gönderme,çok fazla tweet gönderme durumlarını spam sayıp kural ihlali görmektedir.

Bu kurallar içinde en önemlisi ise bir hesabı rahatsız etmiş olursanız,eğer bu kişi rahatsızlığını twittera spam olarak bildirirse hesabınız askıya alınır.

Twitter kullanım kuralları hakkında buradan bilgi daha fazla bilgi alabilirsiniz,hesabınız askıya alındıysa buradaki kurallardan birini ihlal ettiğiniz anlamına geliyordur.

Twitter askısından kurtulmak için ikinci yöntem,bu yöntemde bir form doldurarak mahsun olduğunuza dair biraz açıklama yapmanız gerekir.Formu eksiksiz bir şekilde doldurarak Twitter’a göndermelisin. Askıya alınan twitter hesabınıza giriş yapıyorsunuz.Daha sonra buraya tıklayarak itiraz etmeniz için sunulan formu doldurmanız gerekiyor.

Twitter Hesabını Askıdan Kurtarma Yöntemi
Twitter hesabın destek ekibi tarafından incelenerek herhangi bir kötü durum olup olmadığına bakılacak.

Eğer hesabında herhangi bir kötü kullanım bulunmuyorsa destek ekibi hesabını kısa sürede aktif duruma getirecektir.

Twitter beyan ettiğiniz bilgileri kontrol edip hesabınız aktif duruma geldikten sonra tüm verileriniz tekrardan yayınlanacaktır.

Bu form doldurma işleminden sonra hesabınız kesinlikle aktif olur diye bir şey yoktur,hesabınızın yeniden açılması cezanızın büyüklüğüne bağlıdır.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »