Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al
Kullanıcı sayısı ve tıklanma oranları son yıllarda oldukça artan ve yayınladığınız 140 karakter ile derdinizi anlattığınız popüler sosyal medya sitesi Twitter her gün yeni özellikler ile kullanıcılarına daha kullanışlı ve güvenilir bir ağ sunmaktadır.

Twitter üyelerinin sadece yazmalarını ve paylaşımlarda bulunmasını istiyor bu paylaşımlar ile kimseleri rahatsız etmeden gereksiz yere Retweet özelliğini kullanma ve takip edilen kişilerin sayfalarında ilgisiz rahatsız edici yayınlarda bulunanlara karşı kullanıcı engelleme ve sessize alma özelliği ile sizi rahatsız eden kullanıcıları engelleme imkanını kullanıcılarına sunmaktadır.


---Twitter Spam Hesap Bildirme

---Twitter Avatarlarından Resim Oluşturun

---Twitter İcon ve Sembol Eklentileri

Twitter Kullanıcı Engelleme

Twitter kullanıcılarını rahatsız eden kullanıcılara karşı önlem almak için,üyelerine kişileri engelleme imkanı vermektedir,ayrıca bu kişileri twittera bildirerek hesaplarının komple kapanmasına olanak tanıyarak güvenliğe önem vermektedir.Twitter kullanıcı engellemeyi nasıl yapılacağını aşağıdaki resimde görüldüğü gibi oka tıklandığında, 

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al




Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al

Açılan menüden adlı kişiyi engelle seçeneğini seçiyoruz.


 
Açılan sayfadan Engelle butonuna tıklayarak bu kullanıcının sayfa akışınızda yayınladığı paylaşımlar artık engellenecektir.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al

Twitter Kullanıcı Engelleme yaptığınızda seçtiğiniz kişi,twitter hesabınızı takip edemez,twitter hesabınızı listesine ekleyemez,profil resminizi göremez ve bu hesaptaki bahsetmeler size görünmez bence bu kadar güvenlik yeterlidir.Ama engellediğiniz kişi yeni hesap açıp tekrar aynı rahatsızlığı verirse o zaman bildirimde bulunun.

Engellediğiniz kişilere engellediğine dair bir bildirim gitmeyecek ancak profilinizi ziyaret ettiklerinde sizi takip edemediklerini göreceklerdir.

Twitter Kullanıcı Engellemeyi Kaldırma

Engellenen twitter hesaplarını,twitter engel kaldırma işlemi için ayarlar ve gizlilik sayfasından İçerik tercihleri menüsünü seçiyoruz.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al

Engellenen hesaplar yazısına tıklayarak açılan sayfada daha önce engellediğiniz kişileri görebilirsiniz

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al

Burada bulunan twitter engellemelerinden Engellendi butonuna tıklayarak,engellediğiniz kişilerin engelini kaldırabilirsiniz.

Twitter Sustur Sessize Al

Twitter sessize al özelliği ile takip ettiğiniz kişiler arasından,istediğiniz kişiyi seçip onu sessize alabileceksiniz,bu özellik ile sessizleşen kişinin attığı tweetler size görünmeyecektir.

Twitter da Sessize Almak istediğiniz kişinin ok kısmına tıklandığında açılan menüden @....adlı kişiyi sessize al ile yapılmaktadır.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al




Twitter akış sayfamızda gereksiz beğenmediğimiz insanların Retweet leri ile oluşan akışları engellemek için ve istenmeyen hesapları tamamen susturmak için sessize alma özelliğini kullanarak bu kişilerin bilgilerinin twitter akış sayfamızda görünmesini engelliyoruz.Sessizleşen bu kişiler sizi takip etmeye devam edeceklerdir haberleri olmadan,bu kişiler sizi retweet ettiğinde veya mention’ladığında, uyarılar sekmenizde yayımlanacak ve bu kişiler size doğrudan mesaj da atabilecektir.

Twitter Sessize Al Engelini Kaldırma

Twitter sessize aldığınız kişileri tekrar nasıl aktif edebilirim derseniz,Twitter ayarlar ve gizlilik sayfanızdan aşağıdaki resimdeki gibi,İçerik tercihleri menüsünden Sesize alınmış yazısına tıklıyoruz.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al
Açılan sayfada Sessize alınan hesaplar yazısına tıklayarak twitter da sessize aldığımız kişilerin listesini göreceğiz.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al















Twitter Sessize Aalınan Hesaplardan aktif etmek istediğimiz kişinin ses butonuna basarak o kişiyi aktif edersiniz.

Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al














Twitter kullanıcı engelleme ve twitter sessize alma özelliklerini kullanarak,twitter paylaşımlarını görmek istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.
Eski resimler
Twitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize AlTwitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize AlTwitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize AlTwitter Kullanıcı Engelleme ve Sessize Al


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Yazılar Bitti
Bu son yazı