Twitter Hesabında Gelen Mesajları Silme

Twitter Hesabında Direk Mesajları Silme
Twitter hesabınıza gelen Direk Mesajları nasıl silebilirsiniz,Twitter spam bildirimi nasıl yapılır,Twitter kötüye kullanım nasıl bildirilir diye merak ediyorsanız aşağıdaki adımlarla twitterın bu özelliklerini öğreneceksiniz.

Direkt mesaj olarak gönderilen mesajları silmek için,twitter hesabınıza girdikten sonra sol üste bulunan Mesajlar butonuna tıklayınız,açılan sayfadan silmek istediğiniz DM seçiniz seçim yaptıktan sonra sileceğiniz mesajın yan tarafında çöp kutusunu seçerek silme işlemini gerçekleştirebiliriz,veya sağ üstte bulunan üç noktaya tıklayarak açılan menüden Sil seçilerek gönderilen Direk Mesajı siliyoruz.

Twitter Hesabında Direk Mesajları Silme





Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol üstte Mesajlar yazan yazıya tıklıyoruz.

---Yeni Twitter Bütün Terimleri Sözlüğü

---Twıtter Eğitimi

---İyi Bir Twitter Kullanıcısının 10 İpucu

Açılan yerden silmek istediğimiz mesajı seçiyoruz.Açılan yerden mesajın sağında bulunan üç noktaya tıklıyoruz. 

Twitter Hesabında Direk Mesajları Silme


Açılan pencereden sil seçiyoruz.Açılan uyarı yazısı ile birlikte verilen sil tuşuna basarak Twitter Hesabında Direk Mesajları Silme işlemimizi bitiriyoruz.
Twitter Hesabında Gelen Mesajları Silme

Ayrıca bu menüden sizi sürekli olarak rahatsız ederek Direk Mesaj gönderen kişiyi spam veya Twitter Merkezine de Kötüye kullanım olarak bu hesabı bildirebilirsiniz.Bu spam veya Kötüye kullanmayı gereksiz yere yaparsanız ceza alabilirsiniz,çünkü twitter bu hesabı inceleyecektir.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »