Twitter Retweet Favori Arttırma Doğal Yöntemleri

Twitter Retweet Favori Arttırma Doğal Yöntemleri
Twitter kısa mesaja için kullanılan en etkili sosyal medyadır,twitterın çeşitli özelliklerini kullanarak yayınladığınız yazılarınıza oldukça fazla ziyaretçi çekebilirsiniz.

Aşağıda anlatacağım Retweet yöntemleri ile sizi takip eden takipçilerinize yazılarınız daha hızlı ve etkili yöntemlerle iletilmiş olacaktır.Bu durum sitenizin hitini artıracak yani tıklanma oranlarınız artacak yazdığınız yazılar arama motorları sıralamasında ilk sayfalarda olacaktır.

----14 Önemli Twitter Araci

----Twitterde Popüler Olma Kuralları

----Twitter Şifresi Nasıl Değiştirilir

Retweet Twitter kullanıcılarının en çok etkileşime ve geniş kitlelere seslerini duyurmalarına olanak sağlayan ve atılan tweetlerin en hızlı bir şekilde yayılmasını sağlamaktır.Yani başkasının yayınladığı tweet hoşunuza gitmiş ise tweetin altındaki Retweet butonuna basarak o tweeti takipçilerinize gösterebilirsiniz.

İşte burası çok önemlidir attığınız tweetleri nasıl daha çok kişi Retweetler veya beni takip edenleri tweetlerimi nasıl Retweetire bilirim.Bu konunun önemli olmasının temel nedeni sizi takip edenlerinde takipçileri vardır,bunu unutmadan yayınlayacağımız tweetler önemlidir.Ne kadar çok retweet,o kadar yüksek site tıklaması doğal olarak sağlanacaktır.

Twitter Retweet Arttırma Yöntemleri

Twitter Retweet nasıl yapılır yayınlanan yazınının hemen altında bulunan aşağıda resimde gösterdiğim yeri işaretlemek arkadaşlarınızın tweetlerini Retweetlemiş olursunuz.

Twitter Retweet Favori Arttırma Doğal Yöntemleri

Twitter Retweet en etkili yöntemlerinden biride atılan tweetlere yorum yazmaktır,bunu iki şekilde kullana bilirsiniz.Birinci yöntem aşağıdaki resimde gösterilen yere tıklayarak açılan yorum sayfasına yorum yazamak,ikinci yöntem ise tweeti tamamen kopyalamak ve yeni bir tweet penceresi açarak bu kopyaladığınız yazının başına tweeti atan kişinin adını @mention olarak yazıp,kopyaladığınız içeriği yapıştırın. Gönderdiğiniz zaman kendi tweet akışınızda önce sizin profil resminiz ve yorumunuz ile birlikte orijinal tweet yer alacaktır.

Twitter Retweet Favori Arttırma Doğal Yöntemleri

Twitter da görmüşsünüzdür twitter ekranınıza sürekli yazılar akmaktadır işte bu durum yukarıda anlatığım takip ettiğiniz isimlerin tweet’leri ve RT’leridir.Bazı yeni Twitter kullanıcıları sürekli olarak tanımadığım insanlar beni neden takip ediyor diye sorular soruyorlar bunun en açıklayıcı nedeni takip ettiğiniz kişileride takip edenler vardır mantığını anlamaktır.

Twitter Retweetederek takipçi kazanma zamanla olacaktır önemli olan sizin iyi yazılar yazmanızdır, iyi espriler yapmanız,güzel ilgi çekici fotoğraflar yayınlamanız ve çok paylaşımlarınız takipçi getirir.

Twitter’da ilgi alanınıza bağlı olarak önder kişileri bulun ve takip edin.Bulduğunuz kişilerin sizleri takip etmelerini beklemeyin siz onları takip etmeye başlayınız,buradaki amaçımız retweetleyeceğimiz kaliteli içeriği bulmak takipçileriniz için kaliteli paylaşımlarda bulunmaktır.

Peki bu Twitter Retweet ne işime yarayacak tekrar yayınlama işleminde sizinde twitter hesabınız görülecektir buda size site hitini artırmak olarak geri gelecek ve twitter takipçileriniz artacaktır.

Yazıyı kopyalayıp kendiniz tekrar yazmanız biraz tweet çalma olayına girdiği için retweet iyidir her zaman.Retweet yaparken unutulmaması gereken alıntı yapılarak ya da kaynak belirterek yapılmasıdır.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »