İyi Bir Twitter Kullanıcısının 10 İpucu

İyi Bir Twitter Kullanıcısının 10 İpucuTwitter site sahipleri ve genel kullanıcılar için sosyal medya stratejisinin güçlü bir aracıdır.Twitter takipçi sayısını nasıl arttıracağını bilmek zordur.

Aslında bütün iş kullanıcıda bitiyor.Twitter’ı verimli bir şekilde kullanırsanız, işlerin kendiliğinden ilerleyeceğini göreceksiniz. Aşağıdaki ipuçları Twitter ortamında nasıl davrandığınız takdirde sonuca ulaşabileceğinizi içeriyor.

* Sıcakkanlı ve arkadaş canlısı olun - yeni takipçilerinize “hoşgeldin” deyin.

* İnsanlarla bağlantı kurun - soru sorun ve ilginizi çeken yazılara cevap verin.

* Esprili olun - esprili insanlar her zaman ilgi uyandırır.

* Bilgilendirin - yararlı bilgilere ve haber başlıklarına yer verin.

* Zaman konusunda düzenli olun - düzenli zaman aralıklarıyla tweet’leyin.

* Kendinizi pazarlayın - yaptığınız işlerin reklamını yapmak iyidir, ancak spam’den kaçınmayı unutmayın.

* Başkalarını destekleyin - yazılarını yeniden tweet’leyin, iyi işleri öne çıkarın.

* Blogunuzdan bağlantı verin - diğer Twitter kullanıcılarına blog yazılarınızdan bağlantı verin.

* Dinleyin - görüşmede sürekli baskın olmanın gereği yok, bu nedenle zamanınızın bir kısmını da diğerlerinin neler yazdığını okumakla geçirin.

* İnsan olun - her zaman açık değildir, ancak en önemli kural budur. “Gerçek” bir insan olmak verimli bir Twitter kullanıcısı olmanın en önemli kuralıdır.

Twitter'da En İyi Etkileşim Artırma Yöntemi Hashtag Kullanmadır

Twitter’daki etiket sistemine hashtag deniyor.Yani sizin niş konunuza uygun bir hashtagk kullanarak arama yapanların karşısına çıkma şansımız çok yüksektir. 

Hashtag konusunda twitter kullanıcıları için en önemli olan TrendTopic (TT) olmuş konuları sürekli takip etmektir.Bu konularda kullanılan hashtaglarda sizde tweet atmaya çalışın ve bu atılan tweetlere cevap yazarsanız etkileşiminiz artar. 

Niş konunuza uygun olan gündemdeki hashtag ile ilgili çarpıcı cümleler yazmanız gerekir çünkü insanlar farklı olanları takip eder.

Konunuzla ilgili TrendTopic olmuş konuları mutlaka kullanın.Twitter kullanmadaki zamanınızı atılan tweetlere pozitif cevaplar vererek değerlendirin. 

Bir konudaki zıt bir tweet rakip düşünceye sahip kitlenin ilgi odağı olmanızı sağlayıp retweet edilmenize de yardımcı olur.Bu aykırı hareketler çok tepki çekebileceği gibi çok takipçi de çekebilir.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »