TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE

TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE
Twitter’dan para kazanma için ihtiyacınız olanlar,sponsor twitler,İnternet sitesi,pazarlama deneyimi,satış ortaklığı anlaşmaları ve bir blogtur.

Twitter’dan para kazanmayı ciddi bir ek iş olarak düşünerek mümkün kılabilirsiniz.

Günde 1 ya da 2 saatinizi twitter hesabınızı için ayırır ve doğru adımlar atarsanız ortalama 2-3 ay sonrasında aylık 600- 700 TL gibi rakamlarda ek geliriniz olabilir.

Twitter’dan para kazanma için hatırı sayılır takipçi kitleniz varsa Twitter’dan paralar kazanabilirsiniz.Twitter’dan hemen para kazanmak için 1500-4000 ve üzeri takipçisi bulunan bir twitter hesabınız var ise günde 2-3 tweet atıp hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

>>Twitterde Popüler Olma Kuralları

>>İyi Bir Twitter Kullanıcısının 10 İpucu

>>14 Önemli Twitter Araci

TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE

Twitter’dan para kazanma yöntemleri ve Twitter’dan para kazanma için dikkat edilmesi gereken 8 önemli nokta. 

1- İnternet arama motorları aracılığıyla sponsorlu twitleri araştırın.

İşletmelerin çoğu ürünlerini sayfalarında paylaşacak olan popüler Twitter kullanıcılarını ararlar.

Bu işletmelerle temas geçerek,anlaşma yapın ve tweet başına ödeme isteyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Anlaşmanızı yazılı olarak yapmayı unutmayın ve attığınız twitleri delil olarak firmaya sunun.

Ayrıca sponsoru olduğunuz ürünlerin twitlerini takipçilerinizi rahatsız etmeyecek şekilde belli aralıkla yayınlayın.

Sık sık yayınladığınız taktirde takipçi kitlenizi kaybedersiniz,satışlarınız azalır ve sponsoru olduğunuz işletme reklam anlaşmanızı iptal edilebilir. 

TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE
2- Sponsor olabileceğiniz tweetler için Twittad,Magpie, Ad.ly,TwitPub,gibi platformlara üye olun.Bu siteler neden kullanılmalı,sponsor tweetlere ihtiyacı olan firmalarla bu tweetleri kendi sayfalarında paylaşacak Twitter kullanıcılarını bir araya getirdiği için tercih edilir.

Bir hesap açın ve reklamı belli aralıklarla tweetleyin.Ödemeler genellikle PayPal aracılığıyla yapılır.Bunun için PayPal da bir hesap açmalısınız. 

3- Twitter’ı ticari hesabınız için kullanın.İşletmeler için sosyal medya siteleri müşteri veya talep oluşturmada kullanabilecekleri ideal bir araçtır.

SEO konusunda uzmanlaşın ve arama motorları sonuç stratejileri kullanın veya kullanıcı twitter linkine tıklarsa ve hesap açarsa kampanya,bedava içerik ve ücretsiz deneme hizmetleri sunun.

İşletmeler müşterilerin ilgi alanlarına uygun ürün tekliflerini e-postalarına göndererek para kazanabilir. 

TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE
4- Web sitenizi,bloğunuzu ve Twitter hesabınızı satış ortağı ( affiliate marketer ) olmak için pasif gelir getirmesi için kullanın. İnsanların bloğunuzda okudukları ve ilgilerini çeken ürünleri bulun.Bu ürünleri satan firmalarla temas kurarak internet sitenizde veya bloğunuzda bu ürünlerin linkini paylaşın. 

İnsanlar satış ortaklığı affiliate sistemiyle internet sitelerinde ürünlerin reklamını yaparak ürün satışlarından pasif gelir elde ederler.Tanıtım faaliyetleri doğru yapılırsa ürünleri üretenlerin reklamı yapılırken satış ortakları affiliate da satışlardan aylık olarak yüzde alır. 

5- Kendi ürünlerinizi satın.

İnsanların çoğu gittigidiyor, hepsiburada gibi eticaret sitelerindeki ürünlerin tanıtımını yapmak için Twitterı kullanır.Kısaltılmış linki kolaylıkla Twitter hesabınızda paylaşabilirsiniz ve kişisel dokunuşlarla daha çok teklif alabilirsiniz.

TWİTTER PARA NASIL KAZANILIR 8 ÖNEMLİ MADDE

 
6- Hizmetlerinizi Twitter aracılığıyla satın.

Twitter uzmanlarının çoğu twitterı sektördeki diğer kişilerle iletişim kurmak için kullanır.

Sosyal medyanın sağladığı bu imkanlarla ilişkiler geliştirmeye,ortaklıklar kurmaya ve işleriniz aracılığıyla kendinizi satmanıza yardımcı olur. 

Uzmanlık yeteneklerinizi profesyonel bir hesap üzeriden tanıtmaktan utanmayın çünkü bu genel bir uygulamadır.Kendi kendinizin reklamını yapmanız kısa sürede işlerinizin artmasına yardımcı olacaktır. 

Uzmanı olduğunuz twitter hesabınızı sadece para kazanmak için kullanmak takipçi kaybetmenize neden olur.Bunun için dikkat çekici,ilginç veya sempatik tweetler atmayı bırakırsanız takipçi kaybedersiniz,sonuç olarak twitter aracılığıyla para kazanma şansınızı kaybedersiniz. 

7- Pazarlama konusunda deneyim kazanın.

İnternetten para kazanmak için internet pazarlama planları,potansiyel müşteri oluşturma ve satış ortaklığı ( affiliate marketing ) gibi konulardan anlamalısınız.Belli bir konuya odaklanmış bir internet siteniz olmalıdır. 

8- Uzman bir Twitter kullanıcısı olun.

Twitter kullanma becerileri gelişmemiş birisi Twitter’dan para kazanamaz. Bunun için twitter takipçi sayınızı artırmalı,birden çok hesabı yönetebilmeli ve çekici twitler atabilmelisiniz.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »